Оферти за Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София

Кристо Дизайн ЕООД е българска фирма, създадена в гр. София, специализирана в производство на мебели по индивидуален проект, като насоката ни е да бъдем еталон за висок стандарт и иновационна насока.

Съчетаването на комфорт, уникалност и практичност е нашата вярна посока в интериорния дизайн. Кристо Дизайн ЕООД е привърженик на идеята за единство на стил и качество на предлаганите продукти в сферата на обзавеждането.

 

Днес компанията заема добри пазарни позиции, базирани върху целево продуктовото позициониране, което своеобразно е обвързано, с всички изисквания за правилно съчетаване на различните видове стилове. Основната дейност на фирмата се изразява в производство и търговия на мебели по индивидуален проект за комплексно обзавеждане на обществени, търговски и частни жилища.

 

Създали сме добре развита дистрибуторска мрежа, осъществена посредством верига от шоуруми. Приложените в нашите страници снимки са на мебели, произведени от нас и разработени със съдействието на клиентите ни в зависимост от техните желания за дизайн, функционалност и цветово разнообразие. Създаваме и реплики на мебели по снимки, по каталози, чрез интернет и други. Размерите на мебелите по поръчката се уточняват при посещение на посочения адрес, създава се специализиран 3D проект, с възможност за изработване на мебелите в кратки срокове!

Оферти

Форма за Запитване
Проверете цените за желания от Вас период
Възрастни
Деца под 3г
Деца под 6г
Деца под 12г
Настаняване  / Напускане

Телефон:

02/4512534

Адрес:

Работно време:

Понеделник - Събота: 09:00 - 20:00ч.

Карта на обекта: