Оферти за Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София

Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София
Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София, снимка 2
Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София, снимка 3
Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София, снимка 4
Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София, снимка 5
Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София, снимка 6

Кристо Дизайн ЕООД е българска фирма, създадена в гр. София, специализирана в производство на мебели по индивидуален проект, като насоката ни е да бъдем еталон за висок стандарт и иновационна насока.

Съчетаването на комфорт, уникалност и практичност е нашата вярна посока в интериорния дизайн. Кристо Дизайн ЕООД е привърженик на идеята за единство на стил и качество на предлаганите продукти в сферата на обзавеждането.

 

Днес компанията заема добри пазарни позиции, базирани върху целево продуктовото позициониране, което своеобразно е обвързано, с всички изисквания за правилно съчетаване на различните видове стилове. Основната дейност на фирмата се изразява в производство и търговия на мебели по индивидуален проект за комплексно обзавеждане на обществени, търговски и частни жилища.

 

Създали сме добре развита дистрибуторска мрежа, осъществена посредством верига от шоуруми. Приложените в нашите страници снимки са на мебели, произведени от нас и разработени със съдействието на клиентите ни в зависимост от техните желания за дизайн, функционалност и цветово разнообразие. Създаваме и реплики на мебели по снимки, по каталози, чрез интернет и други. Размерите на мебелите по поръчката се уточняват при посещение на посочения адрес, създава се специализиран 3D проект, с възможност за изработване на мебелите в кратки срокове!

Оферти

3D проект за дизайн на мебели + бонус 15% отстъпка за изработката на мебелите по проекта ot Дизайнерско студио Кристо Дизайн, София

Валидност на ваучера:
26.10.2020 - 31.03.2021
На човек за ден:
0.00лв.
Закупени ваучери: 0
Оставащо време: 
Цена: 54.90лв.
В момента има активни оферти за този обект

Телефон:

02/4512534

Адрес:

Работно време:

Понеделник - Събота: 09:00 - 20:00ч.

Карта на обекта: