За рекламодатели

Ние сме екип от маркетинг специалисти с дългогодишен опит в колективното /групово пазаруване и рекламата на оферти в сферата на туризма и услугите. Доверете ни се и ние ще направим чудеса за Вашия бизнес.
Нашият сайт се посещава от над 450 хиляди човека месечно, като за привличането на тези потребители ние управляваме широк спектър Google и Facebook реклами, както и се доверяваме на нашите дългогодишни партньори от сайтовете – агрегати  като vsichkioferti.bg, pochivka.bg, izgodni.bg и много други. 

При нас рекламират както големи вериги хотели, така и малки семейни хотели, спортни центрове, ресторанти, кетъринг и много други, защото знаят най-важния детайл при работата с нас:
цялата инвестиция относно провеждането на рекламната кампания докато офертата Ви е в интернет пространството (посредством Grupovo.bg) е за наша сметка, а Вие заплащате чак след приключване на рекламната ви кампания и то на база доведен реален клиент.
Кой друг би могъл да Ви предложи подобна оферта? Всяка рекламна кампания, която бихте направили сами за своя бизнес ще Ви струва пари още преди да е започнала и в повечето случаи не можете да проследите резултатите от нея, а само да предположите от къде клиента е научил за Вашия бизнес. При нас заплащате само при резултат и сте наясно, че клиентът е стигнал до Вас именно посредством Grupovo.bg
Свържете се с нас, за да получите отговор на всички въпроси, а ние ще се погрижим да съставим възможно най-подходящата за вас оферта!
 

Пишете ни на office@grupovo.bg и наш търговски агент ще се свърже с Вас.