За нас

Grupovo.bg е екип от Маркетингови и ИТ-професионалисти, отворени към света и с желание да опитват нови, интересни и вълнуващи неща. И ние, като Вас, искаме да избягаме от ежедневната рутина, да се забавляваме и да изпробваме най-интересните и уникални предложения в града, в който живеем.

Нашите идеи съчетават удобството на онлайн пазаруването със силата на Интернет рекламата и неограничените възможности на социалните мрежи, като осигуряваме  перфектната оферта на нашите потребители и  същевременно популяризираме бизнеса на клиентите си.Ние подбираме най-добрите места в твоя град и ти предлагаме ежедневно неустоими оферти, като ти осигуряваме невероятни отстъпки  до 90% от реалната цена на продукта или услугата, която рекламираме.

Нашата мисия е да бъдем максимално ползотворни за всички, като покажем на нашите потребители, че качествените продукти и услуги не са непременно скъпи, а на рекламодателите -  че добрата реклама не винаги изисква да се влагат огромни усилия и средства.

Ние знаем, че добрата оферта е най-сигурният начин да бъдат удовлетворени желанията на клиентите, а доволните клиенти са най-добрата реклама за всеки бизнес.

Влезте с нас в света на промоциите!