APOLLO е туроператор с дългогодишна история, по време на която сме организирали стотици турове на няколко континенти.

Нашата философия е да създаваме разнообразни програми за пътешествениците, които търсят популярни, но и малко познати
дестинации, и искат да ги открият и изживеят в комфорт и сигурност.

 

APOLLO предлага първокласна организация и лично отношение към всеки турист, без компромис с качеството на предлаганите хотели и услуги.

 

Нашата мисия е да направим пътуването Ви с нас пътуването на живота, да дадем повече, отколкото сме обещали, и да го превърнем в потребност и начин на живот!
 

Нашите програми са направени с цел да покажат най-интересното от всяка дестинация, да дадат на туриста максимална информация, да го докоснат до местния бит и култура. Стремежът ни е винаги да дадем различен поглед към туристическата дестинация, затова с годините създадохме 4 различни бранда, насочени към клиенти с различни интереси и възможности.

 

APOLLO се развива не само с посетените дестинации и успешно организираните екскурзии и почивки. За улеснение на туристите агенцията разполага с офиси в различни градове в страната. Освен централния офис, в София се намират още 3 офиси. Наши представителства има още в Шумен, Русе, Троян, Костинброд, Разлог, Елин Пелин, Разград.
 

Над 55% от клиентите на APOLLO са пътували с нас повече от 3 пъти, а за 23% сме основен доставчик на всички видове туристически услуги.

0%

4-звездно лято в Дуръс, Албания! Транспорт + 7 нощувки на база All Inclusive, басейн, частен плаж + чадър и шезлонг на плажа от хотел Horizont

0
Цена:760.00лв760.00лв ПРЕГЛЕДАЙ
16.06.2018 - 08.09.2018
В момента има активни оферти за този обект