Апартхотел Ваналекс, Чепелере

От тази година вече е факт обединението на зимните центрове Пампорово и „Мечи чал“ в Чепеларе. Рекламата на курорта за предстоящия ски сезон е като марка „Пампорово - Мечи чал“. Туристите ще имат възможност от тази зима с една лифт карта да карат ски и в Пампорово, и в центъра „Мечи чал” в Чепеларе. За транспортирането на скиорите и сноубордистите ще се движат бусове от Пампорово до Чепеларе, а лифт картите ще играят роля и на билети за автобусчетата. Апарт хотел Ваналекс е разположен на самата писта Мечи чал и Ви очаква за Коледните празници. Хотелът е изключтелно уютен, приветлив и комфортен.Апартхотел Ваналекс е модерен жилищен комплекс, проектиран така, че общите площи да позволяват предлагането на пълен пакет от хотелски услуги. По този начин гостите се ползват с удобствата на хотелските услуги, без да се лишават от комфорта и уюта на собствения дом.

 

Той разполага своите гости в 7  апартамента, 3  студия и 2 стаи. Стаите разполагат с телевизор, хладилник и телефон. Студиото представлява голямо помещение, в което се съвместява обзавеждане на спалня и всекидневна. Едно-фамилните апартаменти  се състоят от 1 спалня и всекидневна с разпъващ се диван.

 

Хотелът разполага и с ресторант-градина, детска площадка, паркинг и ски гардероб.

 

Чепеларе се намира в централната част на Родопите и е градът с най-високо разположение спрямо морското равнище в България. Географски, районът на Чепеларската долина, е в близост до Беломорието и затова зимата е мека и топла. Снежната покривка се задържа сравнително дълго, между 80-120 дни в годината, със средна дебелина 30-80 см. Пролетта настъпва значително късно, а лятото е прохладно и свежо. Името на Чепеларе идва от гюмюрджийското село Чепели, което на български означава буреносно, студено.

 

Видове помещения:

  • 7  апартамента с капацитет 2+3 .
  • 3  студия с капацитет 2+2
  • 2  стаи с капацитет 2+2

 

Заведения:

  • Ресторант

 

Удобства:

  • Детска площадка
  • Ски гардероб
  • Паркинг
02/4912382 гр. Чепеларе Понеделник - Неделя