Изтекла: Шофирайте и говорете спокойно! Универсална стойка за телефон или навигация Grip Go

Реална цена:
18.00 лв.
Отстъпка:
73 %
Спестяваш:
13.1 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 7 ВАУЧЕРА

Осигурете спокойствие на пътя с универсалната стойка за телефон или навигация Grip Go. Тя се поставя и сваля бързо и лесно. Удобна е както за монтиране към таблото или на предното стъкло. Моделът е универсален – подходящ за с всеки телефон и навигация. Възможността за 360 градусово  завъртане на стойката Ви позволява винаги да получите перфектен ъгъл на гледане. Почиства се лесно с вода и след изсъхване е готова за нова употреба.

 

 

Ваучерът включва:

 • 1 бр. универсалната стойка за телефон или навигация Grip Go

 

 

 

Как да поръчате:
Стъпка 1: Заявете и заплатете своя ваучер.
Стъпка 2: Влезте в своя профил в сайта на grupovo.bg, в меню "Моите ваучери" и вземете номера на ваучера и ПИН кода.
Стъпка 3: След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка, номера и ПИН кода, на ваучера и желания цвят на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.

 

Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР:

ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компания. Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента. Обявените цени за доставка са за продукти с тегло до 1кг. изпратени с куриерска фирма Рапидо. Над този грамаж е възможно цената да бъде по-висока.

 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 01.01.2018г. до 30.04.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка, номера и ПИН кода, на ваучера и желания цвят на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.
 • Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР.
 • ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компания. Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента.
 • Ваучерът включва:
 • 1 бр. универсалната стойка за телефон или навигация Grip Go
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

 


    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България