Изтекла: Перфектна фигура само за 6 минути на ден с Shake Weight!

Реална цена:
50.00 лв.
Отстъпка:
78 %
Спестяваш:
39 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 2 ВАУЧЕРА

Shake Weight е идеалният уред за тези, които искате да отслабнат, да стегнат и оформят мускулите в горната част на тялото си с по-малко усилия и за по-кратко време.
Shake Wight цялостна фитнес тренировка само за няколко минути на ден! Shake Wight е революционен уред, който работи на принципа на динамичната инерция..
Shake Wight е изключително компактен и не заема място! Всяко отделно движение с Shake Wight увеличава с близо 300% мускулната активност, в сравнение с тази при стандартните дъмбели.
Една 6-минутна тренировка с Shake Weight ще натовари напълно бицепсите, трицепсите, раменете и гърба. Три вида упражнения в рамките на шест минути ще Ви помогнат да имате идеалната фигура. Колкото по-интензивно разклащате, толкова по-интензивна. е тренировката!

 

 

Вариант 1: Shake Weight за жени за 11 лв.
Вариант 2: Shake Weight за мъже за 13 лв.

 

Ваучерът включва:

 •  1 бр. Shake Weight за жени ли мъже, според избрания вариант.

 

 

 

Как да поръчате:
Стъпка 1: Заявете и заплатете своя ваучер.
Стъпка 2: Влезте в своя профил в сайта на grupovo.bg, в меню "Моите ваучери" и вземете номера на ваучера и ПИН кода.
Стъпка 3: След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка, номера и ПИН кода на ваучера на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.


Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР:
ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компания. Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента. Обявените цени за доставка са за продукти с тегло до 1кг. изпратени с куриерска фирма Рапидо. Над този грамаж е възможно цената да бъде по-висока.

 

 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 01.12.2017г. до 30.04.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка,номера и ПИН кода на ваучера на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.
 • Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР.
 • ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компанияДоставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента.
 • Вариант 1: Shake Wight за жени за 11 лв.
 • Вариант 2: Shake Wight за мъже за 13 лв.
 • Ваучерът включва:
 • 1 бр. Shake Wight за жени ли мъже, според избрания вариант.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

 


    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България