Запазете храната свежа за дълго с Reseal and Save - уред за запечатване за 6 лв.

Реална цена:
25.00 лв.
Отстъпка:
76 %
Спестяваш:
19 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
ЗАЯВЕНИ 5 ВАУЧЕРА

Reseal and Save запечатва и запазва всякакви храни! Запечатвайте всякакъв вид найлонови пакетчета и запазете околната среда по-чиста.
Толкова е лесно. Включете уреда от бутона в лявата част и поставете желаната опаковка на нагряващата се ивица и задръжте горният капак на уреда затворен за 4 -5 секунди. Това е всичко – херметически пакетирано и непромокаемо.
Забравете за пропускливите торбички и съдове. Едновременно с това спестявате място в кухненския си шкаф. Не харчите излишни пари за пакети и тежки, неудобни машини за пакетиране.
Запечатвате и запазвате вкуса на мариновано или нарязано месо, риба и зеленчуци.

 

 

Ваучерът включва:

 • 1 бр. уред за запечатване Reseal and Save;
 • Уредът работи с батерии (6 бр. 2АА 1.5V) – не са включени в цената.


 

 

Как да поръчате:
Стъпка 1: Заявете и заплатете своя ваучер.
Стъпка 2: Влезте в своя профил в сайта на grupovo.bg, в меню "Моите ваучери" и вземете номера на ваучера и ПИН кода.
Стъпка 3: След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка, номера и ПИН кода на ваучера на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.


Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР:
ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компания. Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента. Обявените цени за доставка са за продукти с тегло до 1кг. изпратени с куриерска фирма Рапидо. Над този грамаж е възможно цената да бъде по-висока.

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 01.12.2018г. до 28.02.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите трите си имена, точен адрес за доставка, телефон за връзка,номера и ПИН кода на ваучера на e-mail: onetouchtrade@abv.bg.
 • Доставката на продукта е САМО С КУРИЕР.
 • ВАЖНО! Обявените цени за доставка са САМО за куриерска фирма Рапидо. За доставка с други куриерски фирми стойността е по тарифата на съответната компанияДоставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността на доставката е до 3 лв. за София и до 6 лв. за останалите населени места в страната. Доставката е в рамките на 5 работни дни след получаване на заявката и се извършва с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента.
 • Ваучерът включва:
 • 1 бр. уред за запечатване Reseal and Save;
 • Уредът работи с батерии (6 бр. 2АА 1.5V) – не са включени в цената.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

 


    
  

Галерия снимки

Купи сега за 6.00лв

Вие избрахте: » Почивки в България