Изтекла: Смяна на задни челюстни (барабанни) накладки само за 15 лв. в Автосервиз Джи Ем Би

Реална цена:
25.00 лв.
Отстъпка:
40 %
Спестяваш:
10 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 1 ВАУЧЕРА

Изправен и сигурен автомобил на пътя! Ако се чудите дали вашия автомобил ще бъде напълно контролирум на пътя, освен за гумите, помислете и за спирачната система. Ако смятате, че накладките ви са за смяна, но нямате никакво понятие как точно се прави това професионалистите от автосервиз Джи Ем Би ще ви помогнат. Офертата ни за смяна на задни челюсти (барабанни) накладки включва също така и преглед на ходова част – изключително важно е именно този преглед да бъде извършен от специалист, за да се констатират навреме неизправности, ако има такива!
И малко бонусчета :) 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза!

 

 

Офертата не важи за следните дати: 24, 25, 30 и 31 Декември;

1-ви Янувари;

 


Ваучерът включва:

 • Смяна на задни челюстни (барабанни) накладки;
 • Преглед на ходова част;
 • 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза.

 

 


Задължително е предварително записване на час поне ЕДИН ден по-рано на тел: 0899 848 061.

 

 

 

 

Кога да сменим накладките на спирачките? Животът на накладките зависи от начина на шофиране. Бързото и агресивно каране с рязко ускорение предполага екстремно спиране, което натоварва по-силно спирачките. В градска експлоатация животът на накладките стига 35-40 хиляди километра при нормално шофиране. Собственикът на автомобила трябва да следи състоянието на спирачките с оглед на километрите, които изминава. По-новите коли са оборудвани със светлинен индикатор, който подсказва, че е дошъл моментът за смяна на накладките, преди да започнат да стържат в дисковете. Спадането на нивото на спирачната течност (светва лампичката за ръчната спирачка) също може да бъде показател, че трябва да се слагат нови накладки, защото старите са изтъркани.

 


Смяна се препоръчва, когато феродото е изтъняло до 3 милиметра. В първите километри след смяната трябва да се кара по-внимателно, докато новите компоненти “паснат” в системата. Сменят се наведнъж накладките или дисковете и на двете предни или задни колела. Специалистите съветват при смяна на накладките да се сложат и нови пружини, тъй като при експлоатация те също се натоварват силно. Пружините фиксират накладките и осигуряват свободата им на движение. А след отпускане на педала, накладката трябва веднага да спре триенето.

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 29.11.2017г. до 31.03.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Задължително е предварително записване на час поне ЕДИН ден по-рано на тел: 0899 848 061.
 • Ваучерът включва:
 • Смяна на задни челюстни (барабанни) накладки;
 • Преглед на ходова част;
 • 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България