Смяна на предни ИЛИ задни амортисьори на лек автомобил, преглед на ходова част и тест на антифриз само за 35 лв. в Автосервиз Джи Ем Би

Реална цена:
55 лв.
Отстъпка:
36 %
Спестяваш:
20 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
ЗАЯВЕНИ 2 ВАУЧЕРА
Смяна на предни ИЛИ задни амортисьори на лек автомобил, преглед на ходова част и тест на антифриз само за 35 лв. в Автосервиз Джи Ем Би

Бъдете сигурни във вашия верен другар на пътя. Направете смяна на предни или задни амортисьор само за 35 лв в автосервиз Джи Ем Би. Към промоционалният ваучер ще получите и цели ТРИ бонуса: 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза, преглед на ходова част – изключително важно е да се извърши – ако има нередности по ходовата част на автомобила специалистите ще ги забележат и ще ви предупредят. Още един бонус – тест на антифриз.
 

 

 

 

Ваучерът включва:

 • Смяна на предни ИЛИ задни амортисьори на лек автомобил;
 • Преглед на ходова част;
 • Безплатен тест на антифриз;
 • 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза.

 

 

 

Задължително е предварително записване на тел: 0899 848 061.

 

 

 

 

Амортисьорите не подлежат на ремонт. При проблем е задължително да бъдат заменени с нови. Според практиката не само в Българи, но и в къде къде по-развитите по отношение на автомобилна и сервизна култура страни в Европа, голяма част от автомобилите си се движат с частично или напълно износени амортисьори. Това е разбираемо от гледна точка на това че докато без спирачки никой няма да тръгне с колата си, то с разбити амортисьори можеш да си караш колкото и където искаш.

Според тестове с износени амортисьори при скорост от 80 км/ч спирачния път се увеличава средно с около 2,6 м., при автомобили без ABS/ESP, а при наличието им разликта може да достигне до 5,8 м. А ако пътят е мокър авквапланинг може да се появи още при 109 км/ч., а с изправни амортисьори едва при 125 км/ч. Този ефект се получава поради факта че колелото без сцепление с настилката става неуправляемо. А при износен амортисьор колелото по-често и за по-дълго време е без сцепление, поради това че при среща с някакъв вид препядствие гумата отскача от настилката и под действието на пружината се връща и пак отскача от настилката, и липсата на работещ амортисьор който да погаси тези вертикални колебания оставят гумата по-дълго време без сцепеление.

Резултатите от това са по-голям спирачен път (особено на натоварен автомобил или при наличието на някакво ремарке), намалена устойчивостта на автомобила в завои, по-бързо износване на осталите части на окачването, неправилното износване на гумите, намаляване на управляемостта.
 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 29.11.2017г. до 28.02.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Задължително е предварително записване на тел: 0899 848 061.
 • Ваучерът включва:
 • Смяна на предни ИЛИ задни амортисьори на лек автомобил;
 • Преглед на ходова част;
 • Безплатен тест на антифриз;
 • 15% отстъпка от авточастите закупени от сервиза.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

Галерия снимки

Купи сега за 35.00лв

Офертата е осигурена от Джи Ем Би България АД, ЕИК: 201836452. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 02.01.2018 до 31.01.2018. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

Вие избрахте: » За автомобила

Още оферти от За автомобила

Продадохме 1335426 ваучера и Ви спестихме 40294503 лв.

Рекламирай с оферта

Рекламирай своя бизнес в Grupovo.bg

Разбери още

Партньорска програма

Печели пари от сайта си като рекламираш офертите от Grupovo.bg

Разбери още

Как работи Grupovo.bg

Разберете как работи Grupovo.bg и с какво може да Ви бъде полезен.

Разбери още

Контакти

Имате предложения? Имате въпроси? Свържете се с нас!

Разбери още
© Grupovo.bg e услуга на Групово България ЕООД. 2011-2018.