Изтекла: 3 тренировки със сертифицирания инструктор Алекс Киров във фитнес Титаниум, Младост 3 + изготвяне на персонален хранителен режим

Реална цена:
60 лв.
Отстъпка:
75 %
Спестяваш:
45 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
ЗАЯВЕНИ 12 ВАУЧЕРА
3 тренировки със сертифицирания инструктор Алекс Киров във фитнес Титаниум, Младост 3 + изготвяне на персонален хранителен режим

Влезте във форма като тренирате със сертифицирания фитнес инструктор Алекс Киров.
 

 

Алекс Киров е сертифициран фитнес инструктор и се занимава с фитнес от 7 години. От 4 години е професионален фитнес инструктор, като помага на хората да постигат целта си (сваляне на мазнини, качване на мускулна маса, оформяне и стягане на цялото тяло). Алекс Киров е също състезател по културизъм. Алекс Киров работи с деца от 12-13 годишна възраст и възрастни до 70 годишна възраст. Всеки от тях тренира индивидуално според възрастта, физическата активност, тип метаболизъм и желаната цел.
Фомулата за успех на Алекс е: воля, дисциплина и постоянно желание за прогрес.
 

 

 

Ваучерът включва:

 • 3 тренировки с инструктор във фитнес Титаниум, Младост 3;
 • Тренировките са индивидуални според нуждите и целите на клиента;
 • Продължителсност на една тренировка: 1 час;
 • Изготвяне на персонален хранителен режим според индивидуалните нужди и цели на клиента.

 

 

След закупуване на ваучера е необходимо да се свържете с инструктора Алекс Киров, за да уговорите час за тренировките. Телефонният номер, на който можете да направите това се намира в горния десен ъгъл на Вашия ваучер.

 

 

Правилното хранене е ключът към доброто здраве и поддържането на здравословно тегло. То не включва само какво и какви количества консумирате, но и как се храните.
В ежедневието ни има голямо количество стрес. Това е нормална част от живота, но когато се натрупа, стресът може да окаже негативно влияние върху здравето ни и да допринесе за покачване на теглото. Стресът често е причина за нездравословно хранене.
Един от най-добрите начини да контролираме стреса е редовната физическа активност. Това, заедно с правилното хранене,  е и един от най-добрите начини да поддържаме здравословно тегло.

 

Фитнес център Титаниум е модерен, просторен и изключително добре оборудван. Той предлага на своите клиенти не само професионално оборудване за натоварване и постигане на желани резултати, а и комфортна атмосфера. Обстановката предразполага както към интензивни тренировки, така и към активни социални контакти между трениращите. Изградена с много стил, залата привлича хора от всички възрасти, които се чувстват като у дома си.

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 15.11.2017г. до 31.01.2018г.;
 • След закупуване на ваучера е необходимо да се свържете с инструктора Алекс Киров, за да си запишете час за тренировка. Телефонният номер, на който можете да направите това се намира в горния десен ъгъл на Вашия ваучер.
 • Ваучерът включва:
 • 3 тренировки с инструктор;
 • Тренировките са индивидуални според нуждите и целите на клиента;
 • Продължителсност на една тренировка: 1 час;
 • Изготвяне на персонален хранителен режим според индивидуалните нужди и цели на клиента.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

Галерия снимки

Офертата е осигурена от Визара 12 ЕООД, ЕИК: 202277749. Срокът за закупуване на оферираните стоки или услуги е от 15.11.2017 до 04.01.2018. Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой в срока за закупуване.

Вие избрахте: » Спорт

Още оферти от Спорт

Продадохме 1333722 ваучера и Ви спестихме 40269718 лв.

Рекламирай с оферта

Рекламирай своя бизнес в Grupovo.bg

Разбери още

Партньорска програма

Печели пари от сайта си като рекламираш офертите от Grupovo.bg

Разбери още

Как работи Grupovo.bg

Разберете как работи Grupovo.bg и с какво може да Ви бъде полезен.

Разбери още

Контакти

Имате предложения? Имате въпроси? Свържете се с нас!

Разбери още
© Grupovo.bg e услуга на Групово България ЕООД. 2011-2018.