Изтекла: 80 учебни часа Немски език за начинаещи само за 139 лв. от езиков център Галакси, Люлин

Реална цена:
238.00 лв.
Отстъпка:
42 %
Спестяваш:
99 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 1 ВАУЧЕРА

Време е за нов език! Започнете обучението си по Немски език сега на супер цена!

 

 

Ваучерът включва:

 • 80 учебни часа езиково обучение по немски език за начинаещи;
 • Курсът стартира на 28.11.2017г.;
 • Дни на провеждане: вторник и четвъртък от 19:00 до 21:00 часа.

 

 

След ЗАПЛАЩАНЕ на ваучера е необходимо да се свържете с езиков център Галакси, Люлин за да се запишете за избраният от Вас курс. Телефонният номер за записване, се намира в горния десен ъгъл на Вашия ваучер.

 

  

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР “ГАЛАКСИ” съществува от 2000г. и се е утвърдил в областта на чуждо-езиковата подготовка, която се предлага от частните езикови школи в България.


Школата е разположена на комуникативно място в град София – ж.к.Люлин-7, което я прави леснодостъпна – с градски транспорт (Метро, ТМ 8, ТБ 7), маршрутки(1, 6, 14, 16, 23, 30, 31, 32, 35), личен автомобил(паркинг пред блока).

Учебните зали, 6 на брой, са просторни, светли и подходящо оборудвани, което създава приятна учебна атмосфера. Разполагаме с приемна, в която можете да поговорите с нашия офис мениджър, с преподавателите и с други курсисти. Тук можете да изпиете по чаша кафе или чай, да изберете подходяща литература от нашата мини-библиотека.

Още от своето създаване, ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР “ГАЛАКСИ” държи на коректността, задоволяването на всички желания на своите курсисти и работата в добър и сплотен екип от специалисти, които поддържат възможно най-високо ниво и използват съвременни методи за развиване на вашите качества и умения в усвояването на чужд език. Главната ни цел е да предложим качествено обучение на достъпни цени.

Екипът на “ГАЛАКСИ” БЛАГОДАРИ на всички курсисти, които ни избраха и дадоха своето мнение и препоръки за развитието на школата, на преподавателите, които полагат усилия и търпение при обучението, на офис-мениджърите, които се грижат за организацията, работния процес и доброто настроение.
 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 28.11.2017г. до 31.01.2018г.;
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Ваучерът включва:
 • Курсът стартира на 28.11.2017г.;
 • Дни на провеждане: вторник и четвъртък от 19:00 до 21:00 часа.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

    
  

Вие избрахте: » Почивки в България