Изтекла: Ензимен пилинг за лице за заличаване на пигментни петна само за 32 лв. в център за жизненост и красота Девимар

Реална цена:
42.00 лв.
Отстъпка:
24 %
Спестяваш:
10 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 15 ВАУЧЕРА

Пилингът е процедура, при която се отстранява повърхностния слой мъртви клетки, благодарение на което кожата запазва своята свежест. Ензимния пилинг помага за изравняване на тена, свиване на порите, редуциране на финни бръчки. Съдържащите се в него плодови киселини, позволяват да да прилага и върху по-чувствителни кожи. Премахва зачервявания и намалява хиперпигментацията. Има отличен ефект върху кожата с минимално лющене.
Препоръчва се да се прилага в есенно-зимния период, като необходимия брой процедури са между 4-8, през интервал от 10 дни.

 

 

 

Ваучерът включва:

 • Ензимен пилинг за лице за заличаване на пигментни петна;
 • Времетраене на процедурата 30 мин.

 

 

 

След закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час. Телефонният номер, на който можете да направите това се намира в горния десен ъгъл на Вашия ваучер.

 

 

 

Девимар е група от естетисти и кинезитерапевти, обединени от идеята, че истинската красота е натуралната. Ние вярваме, че чрез съвременните методи и последни технологични открития в неинванзивната апаратура, можем да помогнем на клиента да съхрани за по-дълго собствената си красота. Нашият център работи с италианска апаратура, последно поколение, одобрена и сертифицирана от Университета в Пиза. Девизът ни "Красота без скалпел", присъства във всеки етап от работата ни- от естествени процедури с хималайска сол, натурални масла и аромати, чиста Веган козметика, до специални процедури, активиращи метаболитните процеси на всяка клетка на тялото. Не обещаваме чудеса, а реална красота!  

 

 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 27.10.2017г. до 31.01.2018г.;
 • След закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час. Телефонният номер, на който можете да направите това се намира в горния десен ъгъл на Вашия ваучер.
 • Задължително е представянето на разпечатан ваучер.
 • Ваучерът включва:
 • Ензимен пилинг за лице за заличаване на пигментни петна;
 • Времетраене на процедурата 30 мин.
 • ​Всички условия на grupovo.bg ТУК

 


    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България