Изтекла: Мамография и разчитане от специалист за 25 лв. от Медицински център Про Вита

Реална цена:
60.00 лв.
Отстъпка:
58 %
Спестяваш:
35 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 8 ВАУЧЕРА

Чрез мамография се откриват “бучки” в гърдата, промени в структурата или други мамологични проблеми. Проследяването на фиброми, тумори и други заболявания най-детайлно и категорично се диагностицират и определят чрез мамография (рентгенова снимка на млечните жлези). Мамографията е специфичен образен метод, при който с относително ниска доза рентгеново лъчение се визуализират структурите, изграждащи млечната жлеза.
 

 

Мамографията препоръчително се провежда всяка година профилактично от:

 • Жени над 45 години;
 • Жени с фамилна обремененост;
 • Жени, при които са открити “бучки” в гърдата;
 • Жени с диагностицирани проблеми, които имат необходимост от периодично проследяване.

 

Обърнете внимание: Ехомамографията е подходяща за жени до 45г., а за жени над 45г. се препоръчва мамография; При наличие на импланти, не се направи мамография поради опасност от спукване на имплантите; С мамографа се правят 4 рентгенови снимки (по две проекции на всяка гърда). Извършването на изследването се контролира от рентгенов лаборант и се разчита от специалист лекар - специалист по образна диагностика, който провежда и консултацията.

 

 

Ваучерът включва:

 • Мамография - апаратура SIEMENS, модел: MAMMOMAT 3000 Nova, в комбинация със CR система и с перфектно качество на образите;
 • Разчитане от специалист.

 

 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час тел: 02/ 937 95 79,  0899 961 137. Прегледите се извършват от понеделник до петък в часовете: 08.30 - 12.00 и 13.00 – 18.00 часа само след преварително записан час.
 

Клиниката се намира в София, кв. „Овча купел”, ул. „Монтевидео” 66.
Медицински център ПРО-ВИТА

 

 

 

ПРО-ВИТА е медицински център, който събира на едно място най-модерните апарати за образна диагностика на Siemеns: ядрено-магнитен резонанс, скенер, рентген, мамограф, ехограф. Освен с модерна апаратура, отговаряща на най-високите световни стандарти, центърът разполага с висококвалифицирани специалисти - лекари и лаборанти с дългогодишен опит. ПРО-ВИТА работи с НЗОК и всички други здравноосигурителни фондове. Атмосферата в центъра е ведра и уютна, а към Вас ще се подходи с внимание и разбиране. В Медицински център ПРО-ВИТА може да разчитате на професионално обслужване и персонално отношение! Доверете се на качеството!
В Медицински център ПРО-ВИТА ще те посрещнат висококвалифицирани специалисти в приятелска и ведра обстановка, които ще се отнесат внимателно към теб и ще отговорят на всичките ти въпроси! Лекарите и рентгеновите лаборанти са с богат опит в областта на мамологията и образната диагностика, много внимателни, с усет към детайлите, както на диагнозите, така и на емоционалното състояние на пациентите. Процедурите са бързи, лесни и напълно безболезнени, а качеството отговаря на най-високи европейски стандарти!

 

 

 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 26.09.2017г. до 31.01.2018г.;
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час тел: 02/ 937 95 79,  0899 961 137. Прегледите се извършват от понеделник до петък в часовете: 08.30 - 12.00 и 13.00 – 18.00 часа само след преварително записан час.
 • Клиниката се намира в София, кв. „Овча купел”, ул. „Монтевидео” 66. Медицински център ПРО-ВИТА
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Ваучерът включва:
 • Мамография - апаратура SIEMENS, модел: MAMMOMAT 3000 Nova, в комбинация със CR система и с перфектно качество на образите;
 • Разчитане от специалист;
 • Обърнете внимание: Ехомамографията е подходяща за жени до 45г., а за жени над 45г. се препоръчва мамография; При наличие на импланти, не се направи мамография поради опасност от спукване на имплантите; С мамографа се правят 4 рентгенови снимки (по две проекции на всяка гърда). Извършването на изследването се контролира от рентгенов лаборант и се разчита от специалист лекар - специалист по образна диагностика, който провежда и консултацията.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК.

    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България