Изтекла: Ехография на коремни органи и разчитане от специалист в Медицински център Про Вита

Реална цена:
65.00 лв.
Отстъпка:
69 %
Спестяваш:
45 лв.
ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:
0 : 00 : 00
ЗАЯВЕНИ 12 ВАУЧЕРА

Погрижете се за здравето си! Колкото и клиширано да звучи и да сте го чували хиляди пъти от личния лекар или специалист, когото посещавате – профилактиката е най-лесният и най-ефикасен начин за предотвратяване на всякакви видове усложнения на здравословното Ви състояние.

 

Медицински център ПРО-ВИТА Ви предоставя възможността да направите абдоминална ехография (ехография на коремни органи) с единствения в България апарат SIEMENS модел: ACUSON X300 с перфектно качество на образите само за 20 лв.
 

 

Ваучерът включва:

 • Абдоминална ехография (ехография на коремни органи) – апаратура SIEMENS, модел ACUSON X 300 с перфектно качество на образа;
 • Разчитане от специалист;
 • Отстъпки: 20% отстъпка за мамография, ехомамография или изследване на гърди чрез специален софтуер за гръдни импланти.

 

 

Преди закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час тел: 02/ 937 95 79,  0899 961 137. Прегледите се извършват от понеделник до петък в часовете: 08.30 - 12.00 и 13.00 – 18.00 часа само след преварително записан час.
Клиниката се намира в София, кв. „Овча купел”, ул. „Монтевидео” 66.
Медицински център ПРО-ВИТА.

 

 

ПРО-ВИТА е медицински център, който събира на едно място най-модерните апарати за образна диагностика на Siemеns: ядрено-магнитен резонанс, скенер, рентген, мамограф, ехограф. Освен с модерна апаратура, отговаряща на най-високите световни стандарти, центърът разполага с висококвалифицирани специалисти - лекари и лаборанти с дългогодишен опит. ПРО-ВИТА работи с НЗОК и всички други здравноосигурителни фондове. Атмосферата в центъра е ведра и уютна, а към Вас ще се подходи с внимание и разбиране. В Медицински център ПРО-ВИТА може да разчитате на професионално обслужване и персонално отношение! Доверете се на качеството!
В Медицински център ПРО-ВИТА ще те посрещнат висококвалифицирани специалисти в приятелска и ведра обстановка, които ще се отнесат внимателно към теб и ще отговорят на всичките ти въпроси! Лекарите и рентгеновите лаборанти са с богат опит в областта на мамологията и образната диагностика, много внимателни, с усет към детайлите, както на диагнозите, така и на емоционалното състояние на пациентите. Процедурите са бързи, лесни и напълно безболезнени, а качеството отговаря на най-високи европейски стандарти!
 

 

 

Условия на ваучера

 • Валидност на ваучера от 11.05.2017г. до 31.01.2018г.;
 • Преди закупуване на ваучер е необходимо да си запишете час тел: 02/ 937 95 79,  0899 961 137. Прегледите се извършват от понеделник до петък в часовете: 08.30 - 12.00 и 13.00 – 18.00 часа само след преварително записан час.
  Клиниката се намира в София, кв. „Овча купел”, ул. „Монтевидео” 66. Медицински център ПРО-ВИТА.
 • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
 • Ваучерът включва:
 • Абдоминална ехография (ехография на коремни органи) – апаратура SIEMENS, модел ACUSON X 300 с перфектно качество на образа;
 • Разчитане от специалист;
 • Отстъпки: 20% отстъпка за мамография, ехомамография или изследване на гърди чрез специален софтуер за гръдни импланти.
 • Всички условия на grupovo.bg ТУК

 


    
  

Галерия снимки


Вие избрахте: » Почивки в България